Welkom 👋

Je bent er bijna... nog even klikken op de bevestigingsmail en je ontvangt vanaf nu mijn nieuwsbrief. Echt... ik ben super excited 🤪

Na het bevestigen van je mail, ontvangt je dus mijn nieuwsbrief. Mocht je feedback hebben of een idee hebben voor een blogbericht, dan kun je gewoon antwoorden op mijn nieuwsbrief. Ik lees die mails en vind het altijd leuk om van volgers te horen.

Artikelen en pagina's om te bezoeken:

Je kunt natuurlijk gewoon lekker door mijn website browsen door naar mijn homepage te gaan, maar ik heb ook een paar blogs en pagina's voor je geselecteerd, waarvan ik denk dat ze je interessant zult vinden.

Informatie (over mij)

Over mij
Hi, ik ben Nico. Inmiddels ben ik mijn 7e bedrijf aan het bouwen. Als business coach heb ik meer dan 500 ondernemers gecoacht. Nu ben ik zelf weer aan het ondernemen en deel ik mijn journey.
Business coach
Een business coach die zelf ook nog steeds bedrijven bouwt. Want dat is waar ik in geloof... practice what you preach. Op dit moment bouw ik een SaaS bedrijf, maar hiervoor bouwde ik o.a. agencies en een hosting bedrijf. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Lees nog even verder ;)

Blog posts

The 20 mile march; een mooi verhaal over consistentie
The 20 mile march… wat een verhaal. Ik las het verhaal in het boek Great by choice van Jim Collins en het heeft zo’n indruk op me gemaakt dat ik er nog wekelijks aan denk. Mede omdat het waardevol is voor de mensen die ik coach. Dit artikel wilde ik dan ook al een hele tijd schrijven. Enjoy!
Het focus dilemma
Het is voor veel founders en ondernemers een van de moeilijkste dingen... focus houden. En misschien ben ik abnormaal, maar afleiding heeft een vernietigende kracht op mijn productiviteit.
De vloek van de generalist
Als generalist weet je van heel veel dingen een beetje af. Een polymath wordt dat genoemd. En hoewel generalisten ontzettend waardevol zijn voor bedrijven en de markt, rust er ook een vloek op de breed-georiënteerde professional. Je mist richting en purpose en dat leidt tot onrust.