Gratis persona template excel
Gratis persona template excel

Gratis persona template

Met deze handige Excel persona template geef je met een handomdraai een gezicht aan je doelgroep. De template is volledig aan te passen naar eigen wens en smaak.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om het gratis persona template in Excel te downloaden. Na het inschrijven krijg je direct toegang tot alle downloads en resources door via het menu naar resources te gaan.

Na het inschrijven vind je de download onderaan deze pagina 👇

Persona template gebruiken

Deze gratis persona template is 100% aan te passen naar jouw specifieke behoeften. De template is gemaakt in Microsoft Excel, waardoor de template eenvoudig en snel gebruikt kan worden tijdens het opstellen van een persona. Hier is geen technische- of ontwerp kennis voor nodig.

Downloaden template

Persona's gebruiken

Buyer Persona’s zijn een essentieel onderdeel van je marketingplan. De buyer persona helpt je om de ideale klanten(groep) te beschrijven, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je marketing beter aansluit op de doelgroep.

Wil je weten hoe je een buyer persona maakt? Of nog belangrijker… hoe je de informatie verzameld, waarmee je de buyer persona vult? Lees dan mijn artikel over de persona.

Dit pagina is alleen voor abonnees

Inschrijven

Heb je al een account? Aanmelden