Mijn gear

Als je net zo'n nerd bent als ik, ben je altijd benieuwd naar welke tools iemand gebruikt. Dus speciaal voor de mensen zoals ik... here comes the list ;)

Inhoudsopgave

Ik zal de lijst opsplitsen in drie categorieën. De tools die ik persoonlijk gebruik, de tools die ik meestal gebruik en de tools die ik voor Springcast gebruik. Vooral voor Springcast heb ik specifieke keuzes gemaakt in verband met de aard van het bedrijf. Daar meer over bij de sectie over de Springcast tools.

Marketing tools

Mijn persoonlijke tools gebruik ik voor mijn persoonlijke productiviteit.

Ghost 

Voor Nico.nl gebruik ik het Ghost CMS. Een lichtgewicht CMS en een verademing om in te schrijven. Perfect voor bloggers, auteurs en journalisten.

Bekijk Ghost

ActiveCampaign

ActiveCampaign gebruik ik voor mijn nieuwsbrieven, landingpages, CRM en voor mijn drip campaigns. Ik zweer al bijna 8 jaar bij deze tool... en dat zegt wat ;)

Bekijk mijn ActiveCampaign review

SEMRUSH

Het is een prijzige tool, maar toch wel een van de beste investeringen voor als je een bedrijf bouwt. Zowel voor SEO, maar ook voor marktonderzoek en analyses.

Bekijk mijn SEMRUSH review

Elementor

Mijn hoofd-website heb ik gebouwd met Elementor en Wordpress. Het is by far de beste Wordpress theme builder voor je website. 

Bekijk Elementor

Productiviteit

Capacities.io

Mijn favoriete tool voor note-taking, journaling en mijn personal knowledge base.

Bekijk Capacities.io

TickTick

Ik gebruik TickTick voor het beheer van mijn takenlijst en persoonlijke projecten.

Bekijk TickTick

Devices

Video conference

Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen

Focusrite Scarlett Solo

SAMSON SAM SAQ2U XLR

Bekijk de SAMSON SAQ2U